Varför ska ni investera i en julkalender online?

Förutom den vanliga nyfikenheten som en julkalender alltid skapar genom lucköppning finns här även tävlingsinslag i vårt varierande quizverktyg. Vår julkalender erbjuder, förutom de dagliga erbjudandena från er, också en väldigt bra möjlighet att lyfta fram produkter, tjänster eller information om ert företag till alla deltagare i ett väldigt positivt sammanhang.

Allt är paketerat och klart – ni lägger bara till era frågor och erbjudanden samt priser till vinnarna.

Fördelar med en julkalender online

  • Skapa lojala besökare hela julen - tack vare dagens lucka återkommer era besökare varje dag och svarar på dagens fråga
  • Driv trafik och samla in nya e-postadresser till era register
  • Ett perfekt tillfälle att visa upp era produkter i ett naturligt sammanhang med ett starkt erbjudande
  • Få fler följare på Facebook och andra sociala medier
  • Skapa en rolig aktivitet som engagerar era besökare, det skapar lojalitet även på längre sikt
  • Tack vare frågorna i quizen får ni ett perfekt tillfälle att lära era besökare om era produkter/tjänster på ett roligt och spännande vis
  • Öka exponeringstiden på er webbsida och för ert varumärke
  • Få utförlig statistik över vad era besökare kan om er genom frågorna. Gör en analys och se vad ni kan kommunicera ut på ett tydligare sätt.

Vår julkalender bygger på gamification

Vi på MillionMind skapar engagemang på webben inom kommunikation, marknadsföring och utbildning. Vår nisch är gamification, vilket innebär att vi hämtar inspiration och metoder från speldesign och överför dem till våra kunders digitala verksamhet. Resultatet blir en mer attraktiv och interaktiv webb som skapar mer lojala besökare, ökar trafiken och stärker varumärket.

En unik quiztjänst

MillionMind har en egenutvecklad quizplattform - ett kommunikationsverktyg som vilar på en bred gamificationgrund. Vi tillför spelmekanismer som tid, poäng, topplistor, utmaningar, nivåer och mycket annat.

Vår styrka ligger i kombinationen av modern design, många olika frågetyper som skapar variation och den tydliga gamificationprägeln. Dessutom mäts all aktivitet och man gör enkelt grundläggande analyser av användarbeteenden med hjälp av den omfattande statistiken.

Skicka prisuppgift

Vill du veta vad vår kalender kostar fyller du bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.